0

Д ве новини за бебета се появиха в една и съща седмица в Белия керван. На 13 септември майка е станала австрийската националка Тамара Типлер, която през пролетта прекрати изненадващо сезона си.

32-годишната специалистка в скоростните дисциплини, която има 10 подиума за Световната купа, е родила дъщеричка Мия. Малката е плод на любовта на Тамара с партньора й Оливър, с когото са заедно от 5 г.

Бебе очаква и Тина Вайратер, дъщеря на легендите Харти Вайратер и Хани Венцел. 34-годишната скиорка от Лихтенщайн публикува снимка, на която на преден план е коремът на мъжа й Фабио Най, швейцарски радиоводещ.

„Толкова сме щастливи! И тъй като имаме модерни, равнопоставени отношения, решихме той да износи детето“, пошегува се Тина, чиито най-големи успехи са на Супер Г. Тя има бронз в дисциплината от игрите в Пьонгчанг 2018, сребро в Сен Мориц 2017 и 7 победи за Световната купа, където е печелила също по един път на спускане и гигантски. Вайратер прекрати кариерата си през март 2020-а и оттогава работи като тв коментатор.