0

Б ившият съотборник на Кристиано Роналдо в академията на Спортинг (Лисабон) – Фабио Пайм, иска да направи кариера в порното.

Признанието направи нереализираният талант в интервю за подкаста на португалския журналист Тиаго Пайва. 36-годишният Пайм, който има над 40 мача за различните национални юношески отбори на Португалия, разкри за какво мечтае.

„Нямам приятелка, ерген съм и бих искал да играя в порнофилм. Сериозен съм, това ще сбъдне мечтите ми“, сподели Фабио, който в духа на разговора бе заобиколен по време на интервюто и дори масажиран от разголени жени. Сред тях е и порнозвездата Даяна Мелансия, която носи маска на лицето си.

На 13 г. той е толкова обещаващ талант, че Спортинг му плаща 5000 евро заплата, плюс 150 000 евро годишен бонус. През 2008-а е под наем в Челси, но играе само за дублиращия отбор. В крайна сметка парите, славата и купонджийският начин на живот не позволяват на Пайм да реализира потенциала си. Португалецът дори лежи 1 г. в затвора за трафик на наркотици.

Любопитното е, че през миналата година юношата на Спортинг опитва да се свърже с Роналдо в социалните мрежи. В пост на суперзвездата провалилият се футболист се пошегува, че легендата на Реал (Мадрид) трябва да му даде една от петте си „Златни топки“. Кристиано обаче изглежда го е забравил, след като отговори:

„Кой по дяволите е този човек?!“.

Самият Пайм вярва, че навремето е бил по-добър от Роналдо.

„Бях наистина специален. Заради всичките си усилия и упорит труд Кристиано достигна нивото, което заслужава. Ако имах същите усилия и отдаденост, щях да стана по-добър от него. Ако говорим за техника, бях по-добър. Бях един малък Роналдиньо. Да, по това време бях по-добър от Кристиано. Вярвам, че той трябва да ми даде една от своите „Златни топки“, добавя нереализараната надежда пред „Сън“.