0

Т ретото дете на Неймар е дар от Бог, обяви бившата на нападателя Аманда Кимбърли.

Бразилската красавица зачена дъщеря си Хелена след кратък флирт с играча през есента на миналата година. Оттогава тя понася много удари, тъй като нейното бебе проплака само 9 месеца след другата щерка на звездата – Мави, плод на любовта му с Бруна Бианкарди, с която той има няколко събирания и раздели. Говори се, че именно забежката с Аманда е причина за един от големите разриви с Бруна, докато тя още беше бременна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIM (@akimberllya)

„Това е първи и последен път, в който говоря по темата. „Не, не съм била с бащата на Хелена, докато той е бил в друга връзка. Аз също. Нека бъде ясно – и двамата замесени бяхме само по това време. Аз се разделих с бившия си приятел през януари 2023-а. Казвам го за тези, които бъркат януари и октомври. Не съм изневерила“, написа Аманда в Инстаграм. „Уморена съм от всичко, което се пише. Мъчно ми е за моята дъщеря, но търпях 9 месеца. Едно мога да кажа – в тази история не аз съм злодеят. Да, Хелена не беше планирана от нас, но явно Бог е имал план“, добавя моделката, която роди на 3 юли.

Самият Неймар посети бившата си и детето в болницата в Сао Пауло само няколко часа след раждането. Там беше и цялата рода на нападателя, като най-щастлива беше сестра му Рафаела. Клюката гласи, че именно тя ще е кръстница.

Не мина и месец от появата на третото дете и Бруна, майката на второто, съобщи, че е взела решение да се събере окончателно с национала на Бразилия и Ал Ахли. Тя обяви, че любовта все пак е по-силна от всичко и побеждава. „Той направи много грешки по отношение на мен и съзнава това. Ако нещо не се е получило, сигурно и аз имам своята вина. Разбирам хората, които ще ми се ядосат, че ме защитаваха, а аз пак съм с него“, написа Бруна, която често мени мнението си по отношение на Неймар.

Неймар е баща и на голямо момче Дави от предишна връзка.