0

Б ившата изгора на световния шампион Родриго де Пол не си губи времето.

Месец след раздялата с халфа на Атлетико (М) и Тини Стоесел явно си е намерила друг. Според „Мундо Депортиво“ новата тръпка на певицата е също познато лице – актьорът Андре Ламоглия.

За връзка между него и Тини се заговори, след като двамата бяха засечени в нощен клуб в Мадрид. Двойката бе придружавана и от други хора, но светските хроникьори веднага заподозряха, че има любовна афера. Още повече че Стоесел често пътувала и до Рио де Жанейро за предполагаеми срещи с актьора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaTripleT (@tinistoessel)

26-годишната Тини е много известна в родината си Аржентина и изобщо в Южна Америка. Освен да завладява младите с изпълненията си пред микрофона, красавицата събира харесвания и в участията си в различни риалити шоута. Андре Ламоглия, който е неин набор, не пада по-долу. Бразилецът е сред новата вълна местни любими актьори. Участва и в „Елит“ - сериал на „Нетфликс“.

Тини и Родриго де Пол официализираха аферата си през август миналата година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaTripleT (@tinistoessel)

Малко преди това халфът скъса с аржентинския модел Камила Хомс, с която имат две деца. С новата си любов играчът изкара страхотни моменти. Кариерата му също бе в подем. Де Пол бе част от състава на „гаучосите“, който спечели световната титла в Катар през декември 2022 г. Той взе участие във всичките седем срещи на тима на турнира, като във финала срещу Франция започна в титулярния състав.

Всичко вървеше по мед и масло, когато в началото на август Тини съобщи емоционално, че слагат край на интимните си отношения: „Преживяхме много хубави моменти, в които имах възможността да срещна човек, когото много обичам и уважавам“, написа тогава певицата.

Оттогава за нова жена до Родриго така и не се говори към момента. Тини пък бе забелязвана с няколко мъже. Един от тях бе испанският модел Биел Юсте, с когото изкара няколко дни в Ибиса.