0

Б оксьорката Арабела Дел Бусо определено преживява кошмарен период от живота си.

Сексапилната австралийка, която от два месеца лежи в затвора заради кражба, написа разтърсващо писмо до медиите, в които сподели нерадостното си битие зад решетките. В него споделя, че се чувства „травмирана и насилвана“ от постоянните претърсвания на голо от страна на служителите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@littlebellsy)

В писмото си Дел Бусо дава ясно да се разбере, че се чувства жертва на сексуален тормоз.

„Обиските са не само травмиращи, но ме карат да се чувствам унизена. Всеки път трябва да се събличам пред двама охранители. Единият стои пред мен, другият отзад. След това първо трябва да си вдигна сутиена и да си покажа гърдите. След това някой от тях ми сваля бикините до коленете или напълно, а после трябва да се наведа и да си повдигна единия крак, а след това и другия“, пише отчаяната Арабела.

И допълва, че умишлено спестява някои неща от кухнята, понеже служителите на затвора ще прочетат писмото.

„Не исках да знаят някои неща, които биха застрашили моята безопасност. Всеки ден изпитвам такава тревога и страх как ще преживея деня“, споделя боксьорката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@littlebellsy)

Освен на ринга Дел Бусо, чието истинско име всъщност е Дона Преускер, се изявява още по-успешно като модел на бельо. В миналото надарената брюнетка имаше връзка с ръгби звездата Джош Рейнолдс. През февруари нещата взеха много лош обрат за нея. Тя бе осъдена на 20 месеца затвор за кражба на 52 000 австралийски долара от компания за специализирани грижи по ревматология в Сидни в периода 2019-2020 г.