0

К ристиано Роналдо е вдъхновение и модел за подражание за милиони хора по света. Габриел Менино е един от многото хора, които гледат на Роналдо по подобен начин. Бразилецът, който играе за Палмейрас, е сметнал, че би било добра идея да копира диетата на Роналдо, но това изобщо не се е оказало добро решение за него. 

"Бях с добро тегло, но исках да се променя. Говорих с Миртес Станканели, диетолог на Палмейрас, и я помолих да ми направи диетата на Кристиано Роналдо“, споделя Менино.

„Започнах диетата и на следващия ден и двамата играчи, които играеха на моята позиция бяха контузени. Кой трябваше да играе в мача? Аз! Диетата беше следната: за закуска имаше яйце и добавки. Преди тренировка също се взимаха различни добавки. За обяд може да е риба и салата. Следобедната закуска - още добавки. За вечеря отново риба и салата. Преди лягане, още добавки", разкрива футболистът. Менино не издържа дълго в първия си мач след диетата на Роналдо.

„Загрявах и не можех повече да тичам. Просто си помислих: „Ще умра“. Пет минути в мача и не можех да тичам повече. Не знам как го прави", каза още Менино.