0

Б ившият капитан на Ювентус и Италия Джорджо Киелини беше безмилостен към своята външност.

В интервю пред „Билд“ легендарният бранител се описа като грозно пате.

„Това, че бях успешен футболист, ми помогна да имам отношения с повече жени, отколкото щях да имам, ако професията ми беше друга“, отчете 38-годишният играч от Пиза.

Киелини, който в кариерата си е спечелил всичко, включително европейската титла миналото лято, добави: „Както, дами, можете да забележите, със сигурност не съм най-красивият футболист от моето поколение. Даже бих казал, че съм по-скоро грозен, грозното патенце“.

Неотдавна Джорджо отбеляза, че неговият бивш съотборник Леонардо Бонучи е много по-красив от него.

От 2010-а насам Киелини се е посветил на една и съща жена – Каролина Бонистали, за която се ожени през 2014 г. в Ливорно. Тя го дари с две дъщери – Нина на 7 г. и Оливия (3). Сега всички те свикват с живота зад океана, тъй като от 13 юни е играч на ФК Лос Анджелис.

 

„Това е огромен град, но с хубав начин на живот, макар че климатът е съвсем различен от този в Италия. Доволен съм от решението относно кариерата си, което взех. Не изпитвам никакво съжаление и това ми помага да се наслаждавам на настоящето, докато гледам към бъдещето“, призна звездата, който за пръв път рита за клуб извън родината си.

Неговият престой в Торино започна през 2004-а, като само един сезон през този период прекара под наем във Фиорентина. Новото предизвикателство явно се отразява добре на Киелини, чийто клуб спечели и четирите си мача с негово участие досега в Мейджър Лийг Сокър.