0

С пешна повиквателна за националния отбор на Франция провали медения месец на Бубакар Камара.

Халфът на Астън Вила беше на път към екзотична дестинация, когато получи обаждане от селекционера Дидие Дешан с предложение да замести контузения Адриен Рабио. На петлите, които са на лагер в базата в Клерфонтен, предстоят европейски квалификации с Гибралтар и Гърция.

23-годишният Камара се ожени на 3 юни в родната си Марсилия за инфлуенсърката и риалити звезда Корали Поровекио. Двамата са заедно от 5 години, а от миналата живеят на Острова след трансфера на Бабукар от Олимпик, където той игра от 2005 до 2016 в школата, а след това и в мъжкия тим.

„Чудя се да се смея ли, да плача ли? – призна в Инстаграм разочарованата булка. - Бяхме в самолета за Париж, откъдето на следващия ден трябваше да тръгнем на меден месец. Наложи се да си свалим куфарите и да се върнем в Марсилия. Това са капризите на живота на футболната съпруга, но в крайна сметка пътуването ни е отложено по хубава причина“.

Корали намекна, че с любимия й, който е син на сенегалец и корсиканка, трябвало да пътуват за Африка. Пускайки кадри от летището, тя написа: „Денят ми приличаше на филм. Вместо диви животни, виждам това“.

27-годишната белгийка, която се радва на 2,1 млн. последователи в Инстаграм, дари Бубакар със синове Лирой (3) и Кингсли, дошъл на бял свят през януари 2022 г.