0

А нглия има нова спортна звезда – 16-годишния майстор на стреличките (дартс) Люк Литлър, който събра рекордни аудитории (извън футбола) пред телевизорите на Острова за второто си място на изминалото световно първенство.

Небрежният Люк, който призна, че тренира по половин час, защото му омръзва, има толкова силно медийно привличане, че сега валят оферти да стане лице на многобройни продукти.

Тъй като е непълнолетен и все още му е рано да рекламира пивоварните, на преден план излезе дюнерът! 

16-годишният световен вицешампион по дартс от Световното първенство на Професионалната дартс корпорация (PDC) призна многократно любовта си към тази храна, свидетелство за което е и свежото му младежко шкембенце.

Туристическата компания On the beach веднага му предложи да го направи своя „Най-добър  дегустатор на кебап“, а веригата за замразени храни Iceland контрира с оферта за дюнер на корем до живот.

On the beach публикува във Фейсбук в детайли своето предложение към новото „златно момче“ на Англия. 

„Ние сме кралете на пътуванията в Турция и сме чували, че вие ​​сте кралят на кебапите. Нашата оферта е да станете нашият „Най-добър дегустатор на вкуса на кебап“ - това ще бъде вашата официална длъжност.

Ние ще се погрижим за всичко, ще ви изпратим на почивка и ще ви заведем в нашите най-добри турски хотели; повече няма да се притеснявате за полети и пътувания. 

А докато сте там, можете да опитате кебапа на всеки хотел, да поиграете дартс край басейна им и да ни давате оценката си.

Това е безплатна почивка, ще пътувате и ще  правите двете неща, които обичате: да хвърляте стрелички и да хапвате кебап.

Какво повече можете да искате? Това е офертата.

Помислете си добре: Кариера в дартса? Или да си живеете живота в Турция? Очакваме с нетърпение вашия отговор.“

Но това необичайно предложение не е единственото към Люк.

Голяма компания с магазини за замразени храни като британската Iceland също държи да наеме „златното момче“, според Daily Mail. 

Лично главният й изпълнителен директор Ричард Уокър се похвали, че нейните продажби на замразени дюнери са скочили с 25% благодарение на Литлър.

„Ще го поканя във всеки от трите ни магазина в Уорингтън (където живее тийнейджърът) и той ще може да яде безплатно дюнер кебап цял живот. Надявам се, че ще приеме предложението ни. Бих го срещнал там и бих го посрещнал като герой“, каза Уокър пред „Мейл“.