0

Д оведената дъщеря на Един Джеко се хвана с футболист.

„Влюбена съм“, призна София в съвместно интервю с красивата си майка Амра за списание „Азра“, но без да разкрие името на избраника си. По-късно обаче сама се издаде, като публикува снимка на джет с халфа на Сараево Дал Верашанович. И за да е ясно, че отношенията им са сериозни, прибави сърца към поста си. Малко по-късно изтри снимката, но едва след като медиите в Босна и Херцеговина я видяха и разпространиха клюката. 

Момичето, което през ноември ще навърши 19, е от брака на Амра със сръбския бизнесмен Владимир Вичениевич, с когото се разведе през 2007-а. Четири години по-късно красивата брюнетка започна връзка с най-добрия действащ футболист на Босна – Един Джеко. Нападателят прие София като своя дъщеря, а тя е любимата кака на останалите три деца в семейството – щерките Уна (6 г.) и Далия, на 2, както и сина Дани (5 г.). Сега Амра пак е бременна и ще има отново момиче. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

София доскоро живя заедно с голямото си семейство, но вече е далеч отвъд Океана. Тя замина да учи криминалистика в Лос Анджелис. Градът не е непознат за нея, защото като малко момиче живя няколко години именно там.

Нейният любим Дал пък е на 21 и прекара три години в школата на Ливърпул, а през 2020-а се върна в родния си Сараево. Той е от футболно семейство. Неговият баща Мирза има 20 мача за Босна и Херцеговина, а дядо му Мирсад е бил капитан на Югославия на Евро 1968.