0

 

Светските среди в Сърбия врат и кипят. От няколко дни сред известните личности в страната се говори само за горещата любов на Джордже Джокович – малкия брат на световния №1 в тениса Новак Джокович.
От 10 месеца 26-годишният мъж има сериозна връзка, която упорито криеше. Жената до него е познато лице от екрана – спортната журналистка Саша Веселинов, която може да се похвали с изваяна фигура и дълги крака. Напоследък за отношенията между блондинката и Джордже се шушукаше много и тя сама реши да сложи край на спекулациите.

Сексбомбата публикува снимка от баскетболната зала, където седи редом до брата на Ноле, който е и директор на АТР турнира „Сърбия Оупън“.  „Любовта е моят отговор на всичко“, написа Сашка. В края на ноември тя навърши 22, като има многобройни участия в конкурси за красота зад гърба си. През 2018-а тя се впусна и в „Мис Сърбия“ и завърши седма. Година по-късно пък спечели „Мис Чар“, а сама себе си представя като водещ и инфлуенсър.

Джордже и Сашка от три месеца живеят заедно, но вече се оглеждат за ново жилище. Наскоро двамата били забелязани да разглеждат имоти в нов луксозен квартал на Белград.
И макар за сватба все още да е рано да се говори, Сашка знае как точно ще изглежда един от най-щастливите дни в живота й. „Най-хубавият ми детски спомен е, когато мама ме заведе в един зоомагазин да си избера подарък. Когато видях Папи, веднага разбрах, че е точно за мен. Мечтата ми е точно Папи да е на рамото ми, да ме заведе до олтара и да ме предаде на бъдещия ми съпруг. И да пее Саша Матич“, разказа госпожица Веселинов преди време.