0

П оловинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, реши да се остави в ръцете на татуист преди няколко седмици и сега демонстрира рисунките, които вече красят тялото й. Красавицата показа първо ангел, държащ луна, което явно е почит към нейното бебе, което почина миналия април. 

Испанският модел сподели и снимка на лявата си ръка, където в допълнение към няколко милионерски бижута, имаше два инициала, разделени със сърце: очевидно това са C за Кристиано и G за Джорджина.

Но вчера Джорджина отново изуми социалните мрежи, като разкри друга своя татуировка. Снимката е направена в Португалия, в Лисабон, до величествената им къща с басейн на покрива, която двойката притежава. На въпросната татуировка се вижда, че красавицата е изписала думата „мама“.

Тя стана биологична майка през 2017 г., когато се роди Алана Мартина, а тази година на бял свят се появи Бела Есмералда. Джорджина обаче винаги се е смятала за майка на останалите деца на Роналдо (Кристиано младши, Ева и Матео): „Нито Кристиано, нито аз смятаме Алана за моята единствена дъщеря. Децата ми са четири и четирите ме наричат „мама“, заяви тя по-рано тази година, докато все още беше бременна с близнаци. От тях едното се роди, а другото почина.