0

Н ай-голямата скандалджийка сред футболните съпруги на Острова - Ребека Варди, попадна в епицентъра на нов скандал.

Половинката на голмайстора на Лестър Джейми Варди, която дълго се съдеше и в крайна сметка загуби делото с Колийн Руни, сега нападна бившата си приятелка Ани Килнър.

30-годишната Ани бе публично унизена от мъжа си Кайл Уокър, който, пиян, си събу панталоните пред непознати жени в бар и започна да ги опипва. Още на следващия ден Беки публикувала загадъчен коментар, който Ани изтълкувала, като нападка срещу нея.

Самата госпожа Варди написа в Инстаграм: „Тази сутрин се събудих с името ми, свързано с тази история: още една възможност да ме нападнеш. Странно е, че тя иска да спомене името ми вместо тези на хората, които й се смеят, защото тя е изтривалка. Нашата Ани владее изкуството да отклонява вниманието и да го играе жертва. Мисля, че трябва да се съсредоточи върху това, което се случва в живота й, а не да се опитва да ме замесва в драмата си. Тя е обсебена. Уморих се да бъда добра с хора с къса памет. Мълчах, докато тя ме разнасяше по медиите и измисляше лъжи за мен в малката ни общност, както правят банда хулигани на детската площадка. Остави ме на мира”, разяри се 41-госпожа Варди, която беше първа дружка с Ани по време на световното през 2018 г.

Поредната изцепка на защитника на Англия и Манчестър Сити преля чашата на търпението за Килнър, с която са заедно от 2009 г. и имат трима синове. Пред приятели тя дори споделила, че е готова отново да го изрита от живота си, както направи след публичната му изневяра през 2018 г. Тогава той й кръшна с риалити звездата Лорин Гудман, която роди син Кайро от него.

Самата Гудман (32), която е бременна от друг мъж, също се възползва от унижението на Ани, атакува я в Инстаграм и защити Беки Варди. „Сложи си намордник - написа Лорин, имайки предвид изказвания на Килнър по адрес на момчето й от Уокър. - Спри да раздухваш огъня, твърдейки, че другите искат да са в светлината на прожекторите. Спри да се преструваш, че криеш личния си живот. Колко приятели искаш да обвиниш за проблемите си?“.