0

Т алисманът на световното в София през 2018 г. и бивша гимнастичка Радина Филипова съобщи две щастливи новини накуп в Инстаграм. 26-годишната варненка e бременна, а преди броени дни се е и омъжила.

Красавицата в продължение на 7 г. бе част от националния отбор, а след края на кариерата си стана съдия по художествена гимнастика, инструктор по фитнес, модел и дори се снима в холивудския филма „Дъмбо“.

„След голямата еуфория, първите 3 месеца прекарах главно в леглото, изчетох цялата поредица на Хари Потър. Велико! Поради честото гадене не можех да готвя, нито да се храня нормално. Най-елементарните ежедневни задачи ми бяха непосилни. Енергията се завърна донякъде, апетитът също, а с тях и желанието ми да бъда отново продуктивна. Попътувахме, започнах да чета много на тема тренировки и хранене по време на бременност”, разказа Радина.

„Сега се намирам някъде след средата на това приключение. Нито розово, нито черно, по-скоро цветно и със сигурност емоционално и несравнимо. Преди броени дни се омъжих. За мъжа мога да пиша безкрай. Благодарна съм всеки ден”, увери Филипова, която започва да тренира 4-годишна и има над 110 медала от състезания по художествена гимнастика. Крайн на каирерата й слага тежка травма и изпада в дълга депресия. Завършила е “Бизнес администрация” в УНСС, а после и във ВСУ.