0

„Отвратителната“ вирусна вечеря на Халанд: така той се храни, за да приеме Реал Мадрид, гръмна мадридският „Марка“ по повод вечерята на голаджията на Ман Сити, споделена от норвежеца с неговите над 29,4 милиона последователи в Instagram.

„Те са като изпражнения“, реагираха в социалните мрежи при вида на приличащите на мръвки парчета пред Халанд.

Норвежката грамада, вече с 52 гола за Манчестър Сити след гола си срещу Евертън, показа на над 29,4 милиона свои последователи в Instagram едно от шестте си хапвания през деня, с които се стреми да достигне 6000 калории.

Изображението беше публикувано часове след поражението на Арсенал срещу Брайтън, което поставя Манчестър Сити на победа от  спечелването на Висшата лига в оставащите 3 мача докрая.

„Това е дяволски (кърваво) прекрасно (That's bloody lovely)“, написа Халанд за любопитната си вечеря.

Реакциите на милионите му последователи, събрани от вестник „Сън“, скоро заляха социалните мрежи: „Никога повече не му позволявайте да готви“, „Забрави да изведе кучето си“, „Объркан съм“. .Като изпражнения са", "Изглежда отвратително"...

Мнозина се обзалагат, че вирусната вечеря на Хааланд е от парчета черен дроб.

Джошуа Кинг, съотборник на нападателя на Манчестър Сити в националния отбор на Норвегия, вече разкри подробности за диетата на Хааланд преди няколко месеца.

"Той е странен човек, никога не съм виждал някой да яде като него. Той трупа мускули. Просто яде като мечка", каза сегашният футболист на Фенербахче.

В строгата диета на Халанд няма недостиг на карантии (особено черен дроб и сърца), за да се зареди с енергия, като той не се лишава от насладата да хапне лазаня преди мач.

"Вие може да не ядете това, но аз трябва да се грижа за тялото си. Вярвам, че яденето на качествена, по възможност местна храна, е най-важното нещо. 

Хората казват, че месото е лошо, но... кое точно? Месото, което купувате в „Макдоналдс“? Или от  местната крава, която пасе трева точно тук? Аз ям сърцето и черния дроб", обясни Хааланд в „Big Decision".