0

Г ригор Димитров вече е в Маями. В Слънчевия щат ще се проведе втория за годината Мастърс турнир. Както е известно, първата ни ракета стигна до осминафиналите в Индиън Уелс, където бе спрян от Даниил Медведев. След това той хвана самолета за Маями.

"Една от любимите ми спирки в Тура. Иска ми се само да можех да остана малко по-дълго. Продължаваме към Маями", написа в социалните мрежи трикратният полуфиналист от Големия шлем.

А по-късно пусна и няколко снимки от самолета. От фотосите се вижда, че на борда е бащата на Гришо – Димитър, няколко треньори, а също така и двукратната победителка от турнири от Големия шлем при жените Арина Сабаленка (Беларус). На една от снимките Гришо дори закачливо е дръпнал кичур коса от Арина и си я е сложил на челото.

На фотосите липсва бившата приятелка на хасковлията Лолита Османова. Тя беше в Индиън Уелс и веднага се появиха слухове, че отново са заедно. Лолита обаче се появи в ложата на Андрей Рубльов и така разсея спекулациите, че се е върнала при Григор. 

Димитров няма да има почти никакви точки за защитаване във Флорида, тъй като миналата година записа само един успех в надпреварата. Българинът победи Ян-Ленард Щруф във втори кръг с 4:6, 7:6, 6:4, след което претърпя поражение от Яник Синер - 3:6, 4:6.