0

Н ова светска двойка бе официално разкрита на афтърпартито на Дейвид и Виктория Бекъм по случай премиерата на документалния филм на Netflix в The Twenty Two в Западен Лондон, пише „Сън“.

Става дума за бившата националка на Англия и футболистка на Арсенал Алекс Скот и попзвездата Джес Глин. Двете се срещат от два месеца насам, но сега се показаха заедно на светското събитие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Scott MBE (@alexscott2)

Двойката е имала няколко срещи преди и след Световното първенство по футбол за жени.

Джес, 33 г., и Алекс, 38 г., бяха снимани заедно рамо до рамо през юли, когато гледаха тенис турнира "Уимбълдън", и оттогава се сближили.

После бяха видени да се наслаждават на пиянски обяд в кръчма в Северозападен Лондон точно преди световното за жени през август. След това двойката поддържа контакт, докато Алекс пътува до Австралия, за да отразява турнира за Би Би Си - преди да се срещнат отново в Лондон при завръщането ѝ.

Джес е единствената британска соло изпълнителка, която има седем сингъла №1 в Обединеното кралство, а бившата „лъвица“ Алекс е водеща на предаването Football Focus по Би Би Си.

Преди това Алекс имаше романс с бившата си съотборничка Кели Смит, за която написа в мемоарите си, че е била първата ѝ любов и разказа за "разбитото си сърце" при раздялата им.

А Джес говори в интервю през 2015 г. за това, че "не поставя етикет" на своята сексуалност.