0

Л ичният живот на защитника на Манчестър Сити Кайл Уокър все повече заприличва на сапунен сериал.

Дни след като съпругата му Ани Килнър поиска развод, стана ясно, че тя е бременна с четвъртото им дете.

Търпението на 31-годишната законна половинка на футболиста се изчерпа, когато научи, че преди 5 месеца Кайл е станал баща на дъщеря от любовницата си Лорин Гудман. Именно от Уокър бил и синът й Кайро, който ще навърши 4 г. през април. Риалити звездата, която се стяга за участие в „Биг Брадър“, съобщила на английския национал, че момиченцето й е от него на 26 декември. Бебето е с инициали К. У. като популярния си татко. Гудман призова Кайл да си признае публично за отношенията им, след като го е направил в личен разговор със съпругата си.

33-годишният Уокър и Ани са заедно от 13 г. Ани отдавна жадувала да имат и малка принцеса, след като дари любимия си с „трима крале“. Така тя нарича синовете им Роман, Риан и Рейн, съответно на 11, 7 и 5 г. „Вместо да се наслаждава на щастливото очакване, след като е навлязла в шестия си месец, Ани трябва да се изправи пред поредния сексскандал“, коментира близък до семейството пред „Дейли Мейл“.

Макар да обяви в Инстаграм, че си взима почива от брака им и свали халката си, Килнър вчера все пак се срещна с Кайл на паркинг, за да му предаде сина им Роман. Играчът вече се изнесе от семейния им дом за 2,4 млн. паунда в Престбъри, Чешър, но увери, че децата остават негов приоритет.

Според медиите на Острова Ани е толкова разстроена, че е потърсила съвет от Колийн Рууни и е наела един от адвокатите, участващи в успешното съдебно дело на жената на Уейн срещу тази на Джейми Варди - Ребека. Самият Кайл обаче показа пръстена си на The Best FIFA Football Awards, където бе придружаван от най-големия си син. Пред своите роднини Уокър бил споделил, че ще направи всичко, за да избегне скъпия развод. В същото време Ани бе снимана как се утешава с новото си кученце кокопудел.