0

С ветовният шампион в тежка категория Тайсън Фюри бе обявен за най-сексапилния спортист в любопитно допитване. То бе организирано сред 2000 британки от най-големия сайт на Острова за женени, които искат да кръшкат. Даже в рекламата на Illicitencounters.com пише, че подобни връзки правят браковете по-щастливи.

Участничките в анкетата бяха призовани да класират 30 популярни и действащи спортни звезди по скала от 1 до 10. 206-сантиметровият Фюри, който тежи 126 кг, изпревари колегата си Антъни Джошуа, Травис Келси (НФЛ), Люис Хамилтън (Ф1), а голаджията с изваяно тяло Кристиано Роналдо е чак пети. Следват още двама футболисти – Ерлинг Холанд, Джак Грийлиш, голфърът Рори Макилрой, Лео Меси и ММА боецът Конър Макгрегър.

Циганския крал обаче за пореден път показа, че нехае как изглежда, въпреки че на 17 февруари му предстои обединителен мач за всички световни титли в бокса срещу Александър Усик (Укр) в Рияд, Саудитска Арабия. На въпроса как се готви, Фюри отвърна: „Пиене, ядене на боклуци и без тренировки. Познавате ме. Все същият стар гангстер. Това е боксова битка, имал съм много от тях преди. Не е толкова вълнуващо, когато вече си изиграл 35 мача. Все едно да ми се роди още едно бебе. Вече имам 7, така че нищо чудно жена ми да забременее отново. Ще бъда ли невероятно развълнуван?“.

Все повече обаче се закучват плановете на Тайсън и половинката му Парис да си построят имението за 4 млн. паунда. Първоначално 34-годишният британец искаше да събори съществуващата постройка и да изгради нова къща с 8 спални, но властите не им позволиха, след като в гълъбарника бяха открити да нощуват два защитени вида прилепи. Тогава Фюри реши да разшири наличната къща, като построи голям басейн и градина към нея. От охранителния орган на летището край Манчестър обаче категорично се противопоставиха, защото плодни дръвчета и водни басейни означават привличане на птици. Те пък щели да са опасни за самолетите, тъй като можели да се удрят в предните им стъкла или да попаднат в двигателите.