0

П алавата парагвайска плувкиня Луана Алонсо продължава да трупа точки от факта, че беше изгонена от олимпийския отбор в Париж. Тогава тя си направи самоотлъчка от тима, за да разгледа Дисниленд, и после в разочарованието си сложи край на своята кариера в басейна само на 20 г.

Благодарение на скандала Луана набра неочаквана популярност и преди броени дни си откри профил в сайта за възрастни OnlyFans, където абониралите се за него плащат по 35 долара на месец. Сега стана ясно, че това е повлякло крак и тя е била потърсена от компания за производство на секскукли. От нея Алонсо получила странно предложение – да им продаде стъпалата си срещу 2000 долара всяко или $3500 за нейните.

Офертата на RealDoll (истинска кукла - в превод от английски) е с Луана да обединят усилия и да пуснат в продажба играчки с крака - копия на нейните. Спортистката ще получи 20 процента от продажбите, а за автографа си върху собствените й стъпала ще получи още $500.

Според сайта TMZ нестандартното писмо на фирмата до Алонсо гласи: „В RealDoll се гордеем с това, че предлагаме на нашите клиенти уникални, персонализирани и реалистични творения, които им помагат да общуват с феновете си по един наистина личен начин. С нарастващия ви успех ние вярваме, че има вълнуваща възможност да си сътрудничим“.

„Бихме искали да ви предложим възможността да изработим краката ви от реалистичен, висококачествен материал, който след това да предоставим за продажба на вашите фенове – продължава обръщението. - Въпреки че нямате олимпийски медал на врата си, всички сме съгласни, че тези твои крака заслужават собствен подиум. Те притежават онази рядка комбинация от грация, сила и неоспорима привлекателност. Време е да ги превърнем в шедьовър, на който феновете ви да се насладят пръст по пръст“.

Не е известно дали Луана, която се изявяваше на 100 м бътерфлай, е приела предложението.