0

Х иляди мъжки сърца останаха разбити след новина за личния живот на Ана Мария Маркович.

Красавицата играе футбол откакто се помни, а сега блести в Грасхопър. Дълго време тя беше сама, но напоследък все по-често се говори, че има човек до себе си. За да спре всякакви спекулации, нападателката реши сама да разкрие каква е истината. „Да, имам връзка. С Томаш Рибейро сме заедно“, потвърди тя в интервю за 20min.ch.

Изящната Ана Мария е избрала мъж от света на Цар Футбол. Нейният любим е защитник и до лятото и той беше в Грасхопър, където се и запозна с блондинката. През лятото обаче се завърна в родната си Португалия, за да играе за Витория Гимараеш.

„В началото пазех отношенията ни в тайна. Първо, защото исках да се уверя дали любовта от разстояние ще проработи. А и изобщо не се интересувам от мнението на останалите“, самоуверено заяви родената в Сплит, Хърватия, госпожица Маркович, която живее в Швейцария от 12-годишна. Сега тя минава през тежък период в кариерата си, тъй като през март скъса връзки и все още се възстановява от тежката контузия. Очаква се да се завърне в игра през януари 2024-а.

Пред чара на Ана Мария малко мъже могат да останат равнодушни. Хубавицата плени и Неймар, който си позволи да хареса нейна снимка през декември миналата година. Намери обаче неподходящ момент и неподходящ кадър, на който тя е облечена с екип на Хърватия. „Гордея се с вас“, беше посланието на футболистката към играчите от националния отбор, които спечелиха бронзовите медали на световното първенство в Катар. Това ядоса милиони в родината на нападателя, тъй като именно Хърватия изхвърли Бразилия на 1/4-финалите. Според хората поведението на Неймар било крайно неприемливо.