0

П ървото за годината състезание във Формула 1 завърши успешно за световния шампион Макс Верстапен не само на пистата в Бахрейн, но и в личен план.

Пилотът на Ред Бул започна с победа защитата на титлата си, а гаджето му Кели Пикет разкри и какви други ги е свършил. Тя и дъщеря й Пенелопе бяха плътно до Лудия Макс, а той намерил достатъчно време за любимите си момичета. „Вече у дома, но със спомен за невероятните дни. Те остават завинаги“, написа красавицата в Инстаграм и публикува 10 снимки, за които отбеляза, че „няма как да опишат вълнуващото пътуване“.

25-годишният Макс и кака му Кели, на 34 г., са заедно от януари 2021-ва. Той приема като своя дъщерята на бразилката. Пенелопе, която през лятото ще навърши 4, е от предишната връзка на моделката с руснака Даниил Квят, който също беше част от Формула 1. Слабостта си към високите скорости малката е наследила освен от баща си и от дядо си - бившия пилот Нелсън Пикет. Сега до себе си има и примера на Макс.

Верстапен пък приема като своя дъщеря момиченцето и посвети именно на него голяма част от свободното си време в Бахрейн. „П. за първи път се качи на карт, научи се и да плува сама“, написа Кели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Бахрейн вече е зад гърба на двукратния световен шампион и той се подготвя за следващия старт, който е в Джеда (Саудитска Арабия) този уикенд.

Шефът на Верстапен в Ред Бул – Кристиан Хорнър, разкри подробности за личния си живот в интервю за британския „Телеграф“. От 2015 година той е женен за певицата Гери Халиуел, която проби на сцената със „Спайс гърлс“. Той си спомни за първата им среща. „Тя беше гост на Бърни Екълстоун в Монако.  Слезе с него при нас. Там бяха Рон Денис и Еди Джордан. Тя целуна единия по бузата, после другия. Подложих и моята буза, но тя ми протегна ръката си. Беше смущаващо“, призна Хорнер и добави, че животът си знае работата и събира хората по мистериозен начин. „Ожених се за Гери не защото е спайска, а защото се влюбих в нея“.