0

Н ападателят на Интер Ромелу Лукаку се появи в интересна компания на сватбата на съотборника си Лаутаро Мартинес край Милано.

Белгийският национал, който на 13 май навърши 30 години, доведе скандалната американска рапърка Меган Дъ Стелиън.

В мрежата плъзнаха клипчета, на които 28-годишната изпълнителка седи до Лукаку на огромната празнична трапеза в хотела край прочутата Вила д'Есте на езерото Комо. По принцип Ромелу си пада по моделки, като последната известна на медиите в списъка бе пищната блондинка Софи О'Нийл. Въпреки че не се е женил, футболистът има две деца.

Колкото до Меган, тя имаше драматична връзка с канадския рапър Тори Лейнс. През декември той беше признат за виновен от съдебни заседатели в Лос Анджелис за това, че през 2020 г. е прострелял певицата в краката по време на свада. По време на съдебния процес между двамата бивши любовници носителката на „Грами“ за рап песен разказа как партньорът й е започнал да стреля по нея, крещейки "танцувай, к*чко" от ревност.

Лейнс, чието истинско име е Дейстар Питърсън, е извършил нападението с полуавтоматично оръжие, което е носел без разрешение. Адвокатите му настояват, че изстрелът е произведен от асистентката на певицата. Самата Дъ Стелиън твърди, че той й предложил "1 милион долара", за да си мълчи. 30-годишният Тори е заплашван от 20 г. затвор.

Сега обаче Меган Дъ Стелиън явно е намерила отново щастието с Лукаку, като дори си пусна селфи от „Сан Сиро“. Освен тях още куп звезди уважиха големия ден на Лаутаро и бременната му половинка Агустина Гандолфо, сред които Един Джеко и Ашраф Хакими. Лео Меси обаче пропусна сватбата на съотборника си в националния отбор на Аржентина.