0

Ш есткратният световен шампион по мотоциклетизъм Макс Биаджи призна, че половината му сърце още принадлежи на Мис Италия 2002 Елеонора Педрон.

Двамата са разделени вече повече от 8 години, но легендарният римлянин не вярва, че някога ще има друга любов, която може да му даде същите емоции.

51-годишният Макс направи съкровеното признание пред „Кориере дела сера“, където бе попитан дали има партньорка в момента. „Не, добре съм така. Сам съм по свой избор, 50% от сърцето ми е посветено на Елеонора, бившата ми половинка, майката на децата ми. Вече преживях най-красивото от сантиментална гледна точка. Елеонора има друга връзка, чуваме се всеки ден, виждаме се, живеем добре“, заяви звездата, имайки предвид отношенията на красавицата с актьора Фабио Трояно (49).

Всъщност Биаджи и Педрон са отдалечени само на 500 м един от друг в Монте Карло, където отглеждат 14-годишната Инес и Леон (13). Бившият ас на две колела се заселва там преди 34 г. заради по-ниските данъци, но сега мястото му е особено скъпо, защото там са родени и израснали децата. „Те учат, развиват се добре, имат са приятели. Никога не съм мислил да им отнема това, което успях да им дам. Блясъкът и светският облик на града изобщо не ме привличат“, обясни Макс причината да остане и досега в Монако.

Биаджи довери, че той е лошото ченге вкъщи, което понякога трябва да казва „не“, докато Елеонора (41) имала меко майчино сърце. „Вече навлизат в юношеството и, разбира се, позволяваме им да излизат, но в 10 да са се прибрали. И когато се върнат, да ми се обадят“, отсече Макс.

Колкото до испанските имена на наследниците си, той обясни: “Елеонора избра Инес и наистина ми харесва. Леон има спортна история. Борех се за световната титла срещу Леон Хейслам и си казах: ако го победя, ще нарека сина си с неговото име, така и стана. А след това Хаслам кръсти сина си Макс на мен”.

На въпроса дали се е обрекъл на целомъдрие, Биаджи отговаря: „Съвсем не. Срещам се с жени, но съм фокусиран само върху децата си“.