0

Л ичният живот на Килиан Мбапе е обект на нестихващ интерес от страна на медиите и многобройните му почитатели.

Сега суперзвездата на световния футбол отново попадна в светлината на прожекторите. По информация на британския Page Six нападателят има нова жена до себе си. Става въпрос за шеметния модел Дани Грейс Алмейда.

Килиан и Дани били забелязани заедно в Маями. Първо ходили на боулинг, после посетили ресторант Kiki on the River, а накрая приключили в известен нощен клуб.

„Държаха се за ръце на излизане“, съобщава източник пред изданието, като допълва, че двамата се чувствали много комфортно и постоянно демонстрирали близост.

„В момента не желая да коментирам отношенията“, лаконична бе по въпроса пред Page Six Алмейда.

Мбапе както обикновено избягва да говори за връзките си.

Дани Грейс Алмейда е успешен модел и може да се похвали с корици на много водещи списания. Изявява се и като актриса. Красавицата е на 34 и е с девет години по-голяма от Мбапе. Доколко сериозни са отношенията между двамата тепърва предстои да се види. В момента нападателят се наслаждава на ваканцията след фиаското с Франция на европейското първенство. По време на турнира голаджията счупи носа си още в първия мач. А и като цяло бе неузнаваемо слаб. За да си почине пълноценно, той ще пропусне американското турне на новия си клуб Реал (М). Очаква се да дебютира за колоса от Мадрид на 14 август срещу Аталанта в битка за Суперкупата на Европа.

Иначе през години Мбапе бе спряган за връзки с ослепителните белгийки Стефани Роуз Бертрам и Стела Максуел, с транссексуалния модел Инес Рау и др. Той обаче никога не коментира интимните си отношения.