0

В тората ракета на България Димитър Кузманов официално обяви раздялата си с ексгимнастичката Християна Тодорова и с усмивка заяви, че се чувства добре като ерген, но сърцето му е отворено за нова любов.

Личните признания Кузманов направи в рубриката на Елизабет Методиева в предаването „На кафе“ по NOVA. В ефир чаровникът сподели: „Не сме заедно с Християна. Вече може да се каже, че е официално. Ерген съм“. Мико се пошегува, че вече спокойно могат да му пишат кандидатки за сърцето му. На въпроса важна ли е за него външната красота при избора на жена, той бе категоричен: „За мен не е важна външността на една жена. Има по-съществени неща. Държа всички хора около мен да имат висока ценностна система“.

Макар да е ерген, той вече е планувал ваканция до Малдивите, но заобиколи тактично въпроса кого ще вземе със себе си. Преди да си вземе заслужена почивка обаче, той сподели, че му предстоят серия от турнири в Европа. В момента Мико е в Испания, където играе на силния "Чалънджър" турнир на твърди кортове в Малага. Състезанието е от най-високата категория на този род турнири, а шампионът в него ще вземе 125 точки за ранглистата.

В първи кръг 187-ият в света българин победи 119-ия в света Корентен Муте от Франция с 6:2, 2:6, 7:6(5).