0

М ис Плейбой България 2002 Маргарита Пейчинска разкри, че се развежда с бившия футболист на ЦСКА Флорентин Петре. 46-годишният бивш румънски национал, а сега треньор, е без отбор в момента, след като по-рано се раздели с последния си клуб Чехлаул от Пятра Нямц. 

Двамата се запознават през 2006 г., когато Флорентин Петре играе в ЦСКА. Две години по-късно бившият халф се разведе с първата си жена, а през 2013 г. се ожени за Маргарита Пейчинска, от която има 8-годишен син Андрей.

Нещата между тях обаче вече не вървят, а българката направи разкрития за причината за разрива им. Пейчинска разказа пред румънските медии, че Петре й е изневерил със сестрата на колега на Патрик, негов син от първия му брак, и всичко ще завърши с развод.

„Душата ме боли и сега! В момента, в който раждах сина му Андрей, той говореше по телефона с любовницата си! Дори не знам дали това момиче беше на 18 тогава! Още тогава исках да си тръгна. Вероятно най-голямата ми грешка беше, че не го направих. Този човек ми се подиграва от 16 години, откакто сме заедно, не е спрял. Колко страдах, вярвате ли, че стигнах 44 кила?

Той ми каза, че иска да бъде щастлив. Казах му, че щастието не се гради върху нещастието на друг. А той ми отвърна: „Е, какво? Само ти страдаш, важното е аз да съм щастлив“. Определено ще се разведем! Връщане назад няма!“, каза Маргарита Пейчинска пред cancan.ro.