0

Б елгийският топмодел Роз Бертрам яростно отрече слуховете, тиражирани по цял свят, за нейна връзка с футболната звезда на Франция и ПСЖ Килиан Мбапе.

28-годишната красавица, в чиито вени тече шотландска, португалска, анголска и сенегалска кръв, направи това чрез изявление в Инстаграм.

„Нямам навика да отговарям на клюки, но има граница, която не бива да се прекрачва. През последните седмици се разпространиха лъжи по мой адрес, причиняващи голяма вреда на семейството ми, моето обкръжение и самата мен“, отсече Роз, която имаше дълга връзка с бившия нидерландски национал Грегори ван дер Вил (34), на когото роди две дъщери.

“2023 г. започна за мен с омраза и кибертормоз, тази ситуация е тъжната картина на това, в което се е превърнало нашето общество. Нищо от заявеното не е вярно. Истината по никакъв начин не може да дойде от външен злонамерен човек, който не знае нищо за личния ми живот и нещо повече - той се крие зад екрана на компютър. Най-унизителното е, че някои хора вярват и се хранят от тези глупости, които съсипват репутацията ми. В свят, в който получаването на гледания, кликвания и лайкове е единственото, което има значение, понякога забравяме, че сме само човешки същества и че кибертормозът може да има дълбоки последици и да унищожи животи. Ако мълчим и позволяваме на всеки да казва каквото си иска, може да си помислим, че това е норма. За съжаление днес все още има много хора, които търпят неоправдани атаки и това ме натъжава много“, завърши огорчената красавица.