0

Р афаел Леао хвърли в смут феновете си с новината, че ще става баща.

25-годишният нападател на Милан се издаде в интервю пред „Гадзета дело спорт“. Той бе попитан дали мечтае за деца: „Съвсем скоро ще имам, при това близнаци. Убеден съм, че ще е много хубаво и забавно. Обичам децата. Нека го кажа така: ще имам още една причина да ценя семейството си и да работя за щастието му“.

В новината нямаше да има нищо сензационно, ако любовният живот на национала на Португалия беше спокоен и хармоничен.

Според клюките майка на близнаците е бившата му Дебора Рейс, с която той уж се раздели още през юни миналата година. Любовта между футболиста и маникюристката от Лисабон лъсна година по-рано, когато двамата бяха засечени по улиците на Милано и явно тръпката не е съвсем угаснала.

Самата Дебора наскоро намекна, че е бременна, но бързо след това изтри не само поста си, но и целия си профил в Инстаграм.

Самият Леао така и не разкри дали децата са от бившата му или от някоя друга. Съобщи обаче, че бебета ще се казват Родриго и Тиаго.

Нападателят, който играе в Милан от лятото на 2019-а, отскоро върти любов с моделката Инес Ребело. Връзката им лъсна по време на Евро 2024, където нападателят изигра четири мача, в три от които беше титуляр. Тя се показа от стадиона в Дортмунд, на който Португалия игра с Турция (3:0), пременена с фланелката с №27 на Рафаел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inês Rebelo (@inesnr)

Нападателят, минал през трудно детство, обещава да осигури добро бъдеще за своите деца. „Израснах в квартал на Лисабон, на който не се гледаше никак добре, не бяха много тези, които ни подаваха. Случваха се неща, за които е по-добре да не говоря. А хората там просто искаха по-добър живот“, спомня си футболистът, чийто баща е от Ангола, а майката – от Сао Томе.