0

А нглийският национал Кайл Уокър започна проби, но не в някой отбор, а при съпругата си Ани.

Майката на три деца прости за пореден път на неверния си любим, с когото е още от гимназията. Пред приятели обаче тя признала, че решението й все още не е окончателно и футболистът на Манчестър Сити може да изхвърчи във всеки момент. Именно от близкия семеен кръг излязоха някои подробности. „Кайл е у дома, но спи сам на третия етаж. Всички действия на Ани са продиктувани от мисълта за доброто на трите им момчета“, разкри анонимният източник пред „Сън“.

Изглаждането на отношенията обаче ще е много трудно и трябва да мине през различни етапи, твърди семейният терапевт Джо Хемингс.

„При тях нещата са много сложни, защото връзката им бе разклатена от любовен триъгълник. Кайл не просто кръшна, а имаше афера на два пъти с една и съща жена. Много е трудно да си върнеш доверието след първия път, а след втория е почти невъзможно. Вариантът е много усилия и от двете страни“, заяви Хемингс.

Експертът твърди също така, че сплотяването няма как да стане, ако двамата спят поотделно. „Това означава, че хората са си чужди. Кайл и Ани трябва да си върнат интимността. Той обаче трябва да извърви дълъг път преди съпругата му да го допусне отново с спалнята си. За начало е подходящо да я изведе на романтична вечеря“.

Най-важният му съвет към семейството обаче е в никакъв случай да не пускат телевизора, когато в ефир върви популярно шоу, в което знаменитости излизат на сляпа среща с напълно непознати хора в опит да започнат връзка. Една от участничките в предаването е Лорин Гудман, любовницата на Кайл Уокър, която му роди две деца. В последния епизод тя разказа как защитникът на Манчестър Сити и Англия държал те да носят неговата фамилия.

„Колкото и да се изкушават, не трябва да гледат. Лорин носи огърлица с инициалите на Кайл, което означава, че още не се е отказала от него. Това не е нещо, което двамата трябва да виждат, докато изграждат пътя си един към друг.