0

Л юбовта събра двама известни спортисти – вратаря Ян Облак и тенисистката Олга Данилович.

Словенецът и сръбкинята разкриха чувствата си в Париж след победата 6:3, 6:2 на красавицата над украинката Катерина Байндл в първия кръг на „Ролан Гарос“. Едва отбелязала победната точка, 22-годишната Олга се хвърли в прегръдките на любимия си, който чинно изгледа мача от трибуните.

Пред журналистите от родната си Сърбия тя призна, че се носи на крилете на любовта. Заради вратаря на Атлетико (Мадрид) тенисистката дори се преместила да живее и тренира в испанската столица. „Неговата подкрепа е огромна помощ за мен. Имаше два свободни дни и веднага дойде в Париж. Доведе и съотборника си Стефан Савич и съпругата му“, заяви щастливата Олга, която е №105 в света, и добави, че той бил в ложата й и на турнира в Мадрид, където тя спечели титлата.

Вратарят Облак е с 8 години по-голям от Данилович. До момента за неговия личен живот не се знаеше почти нищо, освен че има куче, заради което пътува с кола между Мадрид и Словения. Заради чаровната брюнетка от Белград той за първи път демонстрира открито чувствата си.

Госпожица Данилович пък явно си пада по спортисти. Тя имаше дълга връзка с баскетболиста Богдан Богданович, но любовта им угасна заради разстоянието между Европа и САЩ, където той играе в НБА – първа за Сакраменто Кингс, а сега за Атланта Хоукс.

Бащата на Олга - Предраг Данилович, е легенда в баскетбола. Той е европейски шампион с Югославия, а сега е председател на федерацията на Сърбия. Майка й Светлана пък е доайен в спортната журналистика.

„В нашето семейство обожаваме Никола Йокич. Той е най-добрият. Харесва ми, че е много естествен, спонтанен, фин и скромен“, заяви тенисистката за играча на Денвър, който рано тази сутрин излезе в първия си мач срещу Маями Хийт в спор за титлата в НБА.