0

П лейбоят Джърмейн Дефоу продължава да сменя жените като носни кърпички. Бившият английски национал вече живее с най-новото си завоевание Пейдж Малаборн-Едмъндсън, с която се запозна през август. 29-годишната красавица се е нанесла в имението му за 3 млн. паунда.

Пейдж не се свени да пуска снимки от къщата и с домашните любимци на Джърмейн, въпреки че само седмици по-рано оттам се е изнесла предишната му приятелка Алиша Лемей. Последната публична изява на някогашния нападател с инфлуенсърката бе на наградите Pride of Britain на 8 октомври. Ден по-рано обаче Джърмейн навърши 41 и по случай рождения си ден той отведе именно Пейдж на романтично бягство в хотел „Дорчестър“ в Лондон срещу 1200 паунда на вечер.

Именно в хотел Дефоу си падна по сегашното си гадже. През лятото той си подарил спа почивка в Бърнли, където Пейдж работела като организатор на сватби. В Инстаграм брюнетката се представя също като художник и любител на животните. На 15 октомври тя отпразнува собствения си рожден ден в 5-звездния лукс на „Норткоут Хотел“ отново с футболиста, които сложи край на кариерата си миналата година. Пред „Сън“ близките на Пейдж твърдят, че той я обсипал с подаръци, включително часовник „Картие“ за 10 000 паунда и чанта „Диор“ за 2500.

Нищо чудно, че на 20 октомври 31-годишната Алиша е избягала от дома на Джърмейн с 5 спални в Хартфордшир. Новата пък вече е запознала Дефоу със семейството си, наричайки го своя „сродна душа“. Пейдж обаче била принудена да напусне работата си, след язвителна рецензия в Интернет, където била описана като „разрушителка на връзки“. Шефовете й също били бесни, че е изпращала съобщения до техен гост и завъртяла любов с него.

По-рано през 2023-а Джърмейн напусна съпругата си Дона Тиърни (40) заради Алиша, с която вдигна сватба за 200 000 паунда през юни 2022 г. Още тогава медицинска сестра се похвали, че Дефоу почнал да я сваля само месец след като се оженил за козметичката.