0

П лейбоят Дани Киприани си намери половинка, с която са си лика-прилика. Обединява ги не само любовта към духовното и медитацията, но и към секса.

За своята Аналин Маккорд ръгбистът написа в социалните мрежи: „Моето чудо. Да те обичам е най-лесното нещо на света“. С този пост от пътуването до Египет 36-годишният спортист обяви коя е новата жена, която владее сърцето му. Оказа се обаче, че тя е съвсем нова. Двамата се запознали още преди 8 години, а сега съдбата отново ги събра. „Не се получи от първия път, но проработи от втория“, заяви красавицата пред People по време на събитие в Лос Анджелис.

Анилин повдигна завесата към личния си живот и в подкаст, в който говори предимно за предпочитанията си в леглото. Те вече са в миналото, след като отстъпиха място на духовния живот.

„Никога не съм употребявала наркотици, нито пък алкохол. Но сексът е друга работа. Имах нужда от него, бях алчна, бездънна яма“, разкри актрисата, която от 2008-а до 2013-а се снима в популярна тийнтрама. „Казвах на хората: „Ако вашето тяло е храм, моето е бордей“. Имах предвид това, че можех да правя секс цял ден и пак нямаше да ми омръзне“.

Американката, която през юли ще навърши 37, е отгледана в дома на пастор. На 16 напуска родителите си, за да гради кариера на модел и актриса в Лос Анджелис.

Хубавицата разкри още, че открила ролята на робиня в леглото, докато била с актьора от „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел. Двамата имаха бурни отношения и се събираха и разделяха няколко пъти между 2014 и 2020 година.

Сега тя е смирена жена, която обича медитацията и води духовен живот заедно с Дани Киприани. Двамата се открили именно по време на медитация и оттогава не спират да си доказват, че са точно един за друг. Самият ръгбист също е известен със сексуалните си подвизи. В края на миналата година той издаде автобиография, в която описа как правил любов с три жени в един ден. „Изкарвах едната от къщата точно навреме, за да се появи следващата“, описва изживяванията си спортистът, който през ноември 2023-а се раздели със съпругата си Виктория.