0

В место да се наслаждава на меден месец, халфът на Аякс Мохамед Ихатарен ще трябва да дава показания в полицията.

В неделя играчът сключи брак с красивата си избраница Ясмин и с това неприятностите заваляха. Два дни по-късно колата му – порше за 80 000 евро, избухна в пламъци. Инцидентът бил регистриран в полицата в 3:00 часа през нощта, съобщава немският De Telegraaf. “За щастие коли могат да се сменят“, коментира 20-годишният играч.

В местното управление в Утрехт ще бъде привикан самият Ихатарен, както и съседи, за да се провери дали случайно не са видели нещо. Работи се по версията за палеж. Според неназовани източници футболистът е станал жертва на гангстери. Те го набелязали именно заради връзката му с Ясмин, която в Нидерландия е известен блогър и Tик-Ток звезда. Защо обаче любовта им не се харесва на мафиотската организация, не става ясно.

Ихатарен от известно време получавал заплати, миналата седмица пък беше запалена и колата на брат му. От Аякс дори освободили играча, за да реши семейните проблеми.
Младият футболист е роден в Утрехт от марокански родители. Той е юноша на ПСВ Айндховен и има мачове за всички юношески национални формации на Нидерландия. През август миналата година той подписа договор с Ювентус, а през януари 2022-ра беше пратен под наем в Аякс.