0

Б енжамен Менди продължава със сексуалните подвизи, заяви пищната Али-Роуз.

Блондинката, която се радва на голяма популярност в платформата OnlyFans, участва в подкаст и разкри пикантни подробности от отношенията си с бившия защитник на Манчестър Сити. През 2023-та той бе оправдан по общо 7 обвинения в изнасилване и 3 опита за изнасилване. Французинът беше арестуван през август 2021 година и прекара 4 месеца зад решетките, след което беше пуснат под домашен арест. Заради делото той бе освободен предсрочно от английския клуб, в който играеше от лятото на 2017-а. Сега Менди се опитва да спаси кариерата си във френския Лориан.

Али-Роуз е стара познайница на футболиста и участник в някои от скандалните партита. Тя твърди, че той не се е отказал от идеята да прави отново секс с нея.

„Изпраща ми съобщения и до днес. Пише ми: „Ела във Франция, ела в Париж”, разказа по време на участието си в подкаста 23-годишната англичанка и обясни, че не търси никаква финансова изгода от разкритията си. Тя открито говори и за предишните си отношения със защитника, които опредяла като „много странно изживяване“.

За първи път двамата попаднали един на друг по време на религиозен празник в къщата на съотборника на Менди в Манчестър Сити Рияд Марез. „Отидох, но не знаех изобщо чий е този имот. Там беше цялото му семейство. Сред гостите беше и Бенжамен, всички бяха пияни. Не бях облечена като за семейна сбирка. По едно време той ме придърпа настрани. Правихме секс в тоалетната“, разкри Али-Роуз.

Без свян тя признава, че имала интимни отношения с Менди и негов приятел пред очите на други хора по време на парти в неговата къща. „Аз също се забавлявах, не ме разбирайте погрешно. Бях пияна“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali-rose (@undercover_aliar)