0

Б ившите възлюбени Жерар Пике и Шакира изглежда са постигнали извънсъдебно споразумение относно раздялата им попечителството на двете си деца, смятат медиите в Испания. Двамата се видяха за пръв път след 12-годишната им връзка и последвалата шумна раздяла в офис в Барселона, очаквани от множество фенове и медии.

Футболистът напусна пръв мястото, като изглеждаше видимо бесен, докато адвокатите му се съгласиха с предложенията на певицата и нейния екип.

Шакира си тръгна от сградата доволна и усмихната и дори помаха на насъбралото си множество. 

„Футболистът напусна срещата, на която трябваше да се разберат за попечителството над децата. Адвокатите му направиха всичко, за да избегнат съдебен процес”, пишат испанските медии.

Пике замени Шакира с много по-младо момиче от нея – Клара Чиа Марти, с която вече демонстрират чувствата си и на публични места. 

Според испанския вестник La Razon Пике е задигнал всички награди, спечелени от певицата и не желае да ѝ ги върне.

В момента трофеите били в офисите на продуцентската компания, която е собственост на Пике и е един от бизнесите му.

Жълтите издания в Испания стигат още по-далеч, като пишат, че Пике ще се опитва да използва наградите на Шакира като „разменна монета”, за да може той да договори по добра сделка, що се отнася до попечителството на децата им.

В момента двамата им синове Саша и Милан са с Шакира, като се очаква те да се преместят да живеят в Маями съвсем скоро, с което футболистът не е съгласен.