0

П роблемите около звездата на Ню Орлиънс Пеликанс Зион Уилямсън се задълбочават.

22-годишното тежко крило се намира в изключително неприятна ситуация. Наскоро порноактрисата Мория Милс разкри, че двамата редовно са мачкали чаршафите. При това тя стори това в момент, когато официалното гадже на Зайън обяви, че е бременна. Двойката ще има момиченце, което трябва да се роди през ноември. Новината никак не допадна на Милс.

Големият и без това скандал е на път да излезе извън контрола, след като Милс обяви, че има клипчета как правят секс с Уилямсън. Според нея баскетболистът също имал въпросните записи на телефона си.

„Светлината на твоята кариера ще помръкне като пусна записите Зион Уилямсън. Всичко приключи за теб“, написа Милс.

Тя също така нарече играчът „лъжец и измамник“ и призова Ню Орлиънс Пеликанс да го разкарат от отбора.

Желанието на Мория Милс може и да се сбъдне, но не само поради сексаферата, в която се забърка баскетболният ас. Анализатори на НБА смятат, че Пеликанс ще го включат в сделката за привличането на Скут Хендерсън. Уилямсън бе привлечен в Ню Орлиънс през 2019 г., като същата година той подписа договор на стойност 75 млн. долара с марката на легендата Майкъл Джордан Air Jordan. Заради травми обаче пропусна целия сезон 2021-2022, а миналия записа едва 29 мача. За четири години в НБА той има само 114 срещи и все още не стигнал до плейофите с Пеликанс. В клуба са започнали да назряват мисли, че Зайън всъщност се е оказал не дотам добра инвестиция и нищо чудно да се разделят с него още преди днешния драфт.