0

А лекса Нарваес вероятно е най-популярната полицайка в света.

Пищната колумбийка дължи това не само на своята външност, но и на предаността си към любимия тим Америка де Кали.

В последните дни тя захвърли униформа и задръжки, за да изрази за пореден път подкрепата си към тима от департамента Вале дел Каука. Основан през 1927-а, той има 15 шампионски титли и дели второто място за най-успешен в страната с Мийонариос. Води Атлетико Насионал от град Меделин със 17. Освен това Америка де Кали играе 4 финала за Купа Либертадорес, включително три поредни (1985-1987), но пада във всичките.

Макар и оскъдно, бельото на Алекса беше в чест на Америка де Кали, които са известни с прякорите Червените дяволи и Страстта на народа. Напоследък обаче служителката на закона е единствената радост за привържениците, тъй като отборът е в серия от пет поредни загуби.

Междувременно в края на ноември сексапилната Нарваес, която е фен и на националния отбор, навърши 29 години. Навръх празника тя се похвали, че е минала границата в Инстаграм от 2 млн. последователи, явно привлечени от нейните снимки със и без униформа. Само преди 6 месеца феновете й бяха 1,1 млн. В друга социална мрежа – Тик-Ток, скокът е от 670 000 на 2,7 млн. последователи.

Популярността донесе на Алекса и развитие в кариерата, където тя беше издигната до дигитален посланик в колумбийската полиция.