0

К ласирането на финал в Шампионската лига засили интереса към Интер.

„Нерадзурите“ получиха любопитна, но много изгодна финансова оферта за спонсорство. Тя дойде от сайта за порно My.Club.

От платформата предлагат 100 млн. евро на гранда от Милано, за да се появи на екипите на тима с договор до 2029 г.

„Искаме да ги спонсорираме, докато покоряват Европа. Можем да засилим тяхната автентична комуникация с феновете. Това е възможност да помогнем на клуба да пробие на пазар, който не е добре развит във футбола. Бихме искали Лаутаро Мартинес да се включи директно в нашата платформа веднага след финала на Шампионската лига с Манчестър Сити“, заяви Майк Форд, вицепрезидент на My.Club.

Засега не е ясно дали от Интер ще се отзоват на примамливата оферта, но е факт, че отборът е без спонсор от няколко месеца. Това се случи, след като компания за криптовалута спря да изпълнява задълженията си. Всъщност това не е първият път, когато подобна платформа предлага да налива пари в клуба. Преди две години и порносайтът Stripchat се натискаше и даваше 28 млн. долара годишно. Тогава до сделка не се стигна.

Интер прави страхотен сезон, след като стигна финал в Шампионската лига за първи път от 2010 г., когато ликува след победа с 2:0 над Байерн. Преди сблъсъка с Манчестър Сити в Истанбул обаче играчите на треньора Симоне Индзаги ще имат възможност да се преборят за друг трофей. В сряда „нерадзурите“ излизат срещу Фиорентина, за да определят новия носител на Купата на Италия. Срещата е на ст. „Олимпико“ в Рим. Интер има и отлични шансове да приключи на второто място в Серия А, където изостава само на 3 точки от Ювентус. Снощи тимът от Милано гостува на шампиона Наполи.