0

К апитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов влезе в отбора на бащите.

На 3 август красивата му съпруга Радост го дари с наследник, който ще носи името на татко си. Момченцето се роди в София, но когато поотрасне, ще замине с мама за Кипър, където татко му ще играе за АПОЕЛ. Халфът подписа договор миналата седмица като свободен агент, след като четири години игра в руския Арсенал (Тула).

По време на цялата бременност бившата Мис Национален отбор по футбол Радост даваше и приемаше съвети, касаещи бъдещите майки. Две седмици преди да роди тя показа 7 книги, които биха помогнали на всяка жена за отглеждането на новородено.

Георги и любимата му обявиха, че ще стават родители през март. В разтърсващ пост тогава тя призна, че бебето е изстрадано и чакано пет години. Красавицата от Враца разкри и мъките, през които са преминали с капитана, а именно - три инвитро процедури, четири инсеминации и загуба на единия близнак. Сега обаче всичко е зад гърба им, защото до тях е Георги-младши.

27-годишната мама и Костадинов, който през септември ще навърши 32, са заедно от 2017 година, а в началото на тази година сключиха брак и тя официално стана госпожа Костадинова.

От 2015 година чаровната брюнетка стана любимка на всички във Филипините. Тя участва на конкурса „Мис Вселена“, не успя да се класира на полуфиналите, но привлече внимание с доброто си сърце. Именно нашето момиче окуражи филипинската представителка да излезе напред и получи короната, след като тя бе дадена по погрешка на Мис Колумбия.