0

Ш есткратният световен шампион в снукъра Рони О'Съливан преживя поредното житейско разочарование. Неговата спътница в живота Лайла Руас обяви, че двамата са скъсали.

"След близо 10 години любов и спомени с Рони се разделихме”, написа 50-годишната актриса в Туитър, а Рони (46) още не е направил изявление.

Според „Сън“ обаче той се е преместил да живее сам в Ливърпул, а Лайла е останала в семейния им дом в Есекс. Ракетата бил толкова наранен, че спрял да тренира.

Въпреки силните чувства помежду им английската звезда така и не се ожени за Руас. „След като нещо върви, защо да променяме печелившата формула“, коментира по този повод О'Съливан, който срещна Лайла през 2012-а и още на следващата година й поиска ръката. Макар да има три деца от предишните си две сериозни връзки, той отглеждаше като своя и дъщерята на Руас – Инес (14). Момичето е плод на отношенията й с вкарания в затвора за финансови измами бизнесмен Насир Хан.

Покрай Ракетата Лайла много се запалила по снукъра. „На първата ни среща, когато разбрах, че се изявява в този спорт, го попитах: „Да, но от какво се издържаш?“. Никога не бях чувала за него, защото спортът изобщо не ме интересуваше”, сподели Руас, която е родена в Лондон в семейство на мароканци със 7 деца и става известна с ролята си в сериала „Футболни съпруги“.

Тя отчита, че с О'Съливан винаги им е било трудно заради децата от предишните им връзки, за които тя се опитвала да се грижи. Рони, който през годините имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, обаче чувствал Лайла като сериозна опора. Той дори се скарал с майка си Мария заради нея. „Брат ми винаги се е грижел за мама, но когато миналата година й поиска назаем 15 000 паунда, тя го отряза, защото не искала да ги харчи за „неговата проститутка“, издаде Даниел, сестрата на най-титулования състезател по снукър за всички времена.