0

К ристиано Роналдо е наел апартамент със 17 стаи за себе си и семейството си в луксозен хотел в Рияд след трансфера си в Ал Насър, съобщава ESPN. Първоначално той ще живее в 99-етажния небостъргач Kingdom Tower, като за стаите ще плати около 280 000 евро. Сградата е една от най-луксозната в Рияд, а жилището ще бъдат обитавано от неговото семейство, приятели и охрана.

Огромният апартамент Kingdom Suite, който е на два етажа, е резервиран за месец и е един от най-добрите в сградата. Цената дори не е посочена на уебсайта на хотела и трябва да се резервира лично, точно както съседния "Royal Suite". Но по-малкият "президентски апартамент" може да се резервира онлайн и една нощувка струва колосалните 3 700 евро.

Роналдо ще обитава хотелския апартамент докато се нанесе в новата си къща в Саудитска Арабия.

Ал Насър вади 6 милиона, за да го картотекира

Кристиано Роналдо ще получи „зелена светлина“ да дебютира за Ал Насър, след като саудитският клуб прекрати договора на нападателя Венсан Абубакар. Камерунецът ще напусне клуба, заради португалеца, тъй като правилата на саудитската лига гласят, че отборите могат да картотекират до осем чуждестранни играчи.

Според информациите във Франция, Абубакар се е съгласил да разтрогне с Ал Насър по взаимно съгласие, като ще получи сериозна компенсация в размер на 6 милиона долара и ще стане свободен агент. Очакванията са Роналдо да дебютира за Ал Насър срещу Етифак след две седмици.