0

С едемкратният световен шампион в снукъра Рони О'Съливан е развалил годежа си с актрисата Лайла Руас. Връзката им започна преди 12 г., като през 2022-а двамата за кратко бяха разделени, но сега крахът изглежда окончателен.

Папараци на „Сън“ изловиха 53-годишната Лайла да пазарува без пръстена с диамант, но след това с Рони се събраха за кратко, за да разходят своите кучета и дори си размениха целувка. Ракетата се представи слабо на последния си турнир и отпадна още в I кръг на Откритото на Англия, където загуби с 2:4 фрейма от китаеца Хъ Гуоцян. Видимо отегчен, О'Съливан (48) игра основно с лявата си ръка и медиите на Острова отново заговориха за край на кариерата му. Попитан защо действа с лявата ръка и какво трябва да се направи, за да се върне във форма за световното, звездата отсече: „Аз съм абсолютно безполезен, ето защо. Забравете за световното. Дори не ме интересуват резултатите, просто съм тук, за да изпълня ангажиментите си към спонсорите, да се махна от дома си, да пътувам“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Според таблоидите именно професионалните ангажименти на О'Съливан са довели до раздялата с Лайла, на която поиска ръката през 2013 г., но така и не се ожени за нея. „Рони прекара месеци на път тази година, правейки снукър турове за големи пари в Китай и Саудитска Арабия, докато Лайла се концентрира върху актьорската си кариера. Има много любов между тях, но те тръгнаха в различни посоки и признаха, че всичко е свършило“, коментира техен близък. Той добави: „Рони и Лайла са прекрасна двойка, така че хората, които ги познават най-добре, се надяват това да е просто труден момент, както през 2022-а“.

Тогава Руас, която е родена в Лондон в мароканско семейство със 7 деца и става известна с ролята си в сериала „Футболни съпруги“, разказа за сдобряването им: „Намерихме пътя обратно, просто го изградихме. Не бяхме заедно 8 месеца. Говоренето е толкова подценено. Трябва да можете да седнете и да кажете как се чувствате и какво искате, когато остареете“.

Макар да има три деца от предишните си две сериозни връзки, Рони отглеждаше като своя и дъщерята на Руас – Инес (14). Момичето е плод на отношенията й с вкарания в затвора за финансови измами бизнесмен Насир Хан.