0

Б ившата ни звезда в сноуборда Александра Жекова разкри, че се е омъжила по-рано през този месец.

Петата в бордъркроса от олимпийските игри в Сочи 2014 сподели снимки от храма „Света София“, където се е състоял църковният брак с нейния любим Христо. Двамата са родители на Христина, която се роди в края на септември 2021 г. Основна роля в церемонията имаха бащата на Сани и главен двигател в кариерата й Виктор Жеков и майка й Божана.

„Искам да отпразнувам невероятната сила на истинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с онези, които ни издигат и ценят безусловно. На теб, любов моя, Христо, благодаря ти, че си моята скала и стоиш до мен във всичко. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха силата да преодолея трудностите по пътя. Бих искала да изразя сърдечна благодарност към Адриана и Мартин за това, че приеха да бъдат наши уважавани кумове. Моите невероятни шаферки, вие сте моят супер отбор! Нашите скъпи родители, дали ни добрия пример, нашите роднини и най-близки приятели, вашата любов и добри пожелания направиха сватбения ни ден наистина незабравим. Благодарим ви, че споделихте щастието на нашия специален момент! Нека продължим да градим живота си върху основата на уважение, любов и радост в присъствието един на друг!“, сподели 35-годишната Жекова във Фейсбук.

В същото време Сани продължава да бъде близо до планината, като се похвали, че е изкачила 4 върха за един ден в Пирин. Тя и нейни приятели стъпиха на първенеца Вихрен, Кутело, Кончето и Бански Суходол в рамките на няколко часа.

„Във величието на планините се намира и растежът на душата“, написа младоженката под поста си.