0

К онър Бедард има всички качества и шансове да стане новата голяма звезда в Националната хокейна лига. Възхитени от таланта на 18-годишния център на Чикаго Блекхоукс специалисти и фенове му предричат кариера не по-лоша от тази на легендата Уейн Грецки.

Покрай еуфорията обаче се прокрадват и притеснителни нюанси. Шумът около Бедард бързо привлече вниманието на доста красавици, които вече полагат всякакви усилия да привлекат вниманието му. Нещо, което почитателите му наблюдават със свито сърце. Притесненията им не са безпочвени, тъй като в тази крехка възраст Конър може лесно да хлътне в дебрите на любовта и да остави хокея на заден план. А изкушенията са големи. След най-атрактивните сексбомби, които се усукват около младежа, е апетитната интернет звезда Бреки Хил. Блондинката отправи недвусмислено послание, като публикува своя снимка по екип на Чикаго Блекхоус и бикини и написа: “Хей, Конър!“.

Атаката на Бреки Хил вбеси феновете на Бедард, загрижени, че любимецът им може да се поддаде на чара й. Масовият порив да държат момчето далеч от плътското, за да може да се фокусира изцяло върху стика и шайбата. „Остави детето на мира. Той е зает“, написа под снимките привърженик на Чикаго. „Конър Бедард не се интересува“, добави друг, „И получава повече, отколкото ти някога ще получиш“, заяде се трети.

Имаше и глас на омерзение от постъпката на Бреки, но от съвсем друго естество: „Ти си от Минесота...как смееш да носиш тази грозна фланелка“. Засега Конър Бедард устоява на набезите. Не само на напористата Бреки Хил, но и на останалите мацки. Зaлозите са докога ще издържи в самота сред толкова горещи кандидатки.