0

С естри във война! Така английският „Сън“ описа чувствата между Лорин Гудман, любовницата на защитника Кайл Уокър, и нейната уж сродна душа Клои.

Двете сестри бяха много близки, но нещата се промениха рязко преди около година. Тогава риалити звездата разбрала, че Лорин отново е бременна и отново от играча на Манчестър Сити и националния отбор. „Мислех си, че тя поддържа контакт с него само за да може той да вижда първия им син Кайро, без съпругата му Ани да разбере. Бях съгласна с това, защото всяко дете трябва да общува с баща си. Нито той, нито тя обаче ми казаха какво се случва. Затова и останах шокирана, когато разбрах, че отново носи негово дете. Не, сега изобщо не им съчувствам“, коментира Клои, която е известен модел, телевизионна персона и риалити звезда.

„Тук не става въпрос за прошка, а за време. Необходимо ми е, за да избледнеят силните ми чувства. Ако сега се срещна с Лорин, не знам какво ще кажа в яда си“, заяви още хубавицата в изповедта си пред „Сън“, която преди години беше едно от момичетата на трета страница. Участва и в телевизионен дебат, привлякъл голям интерес, на тема голи снимки в медиите. „Защо едни жени трябва да казват на други жени какво могат или не могат да правят? Нали заедно се борихме за права, за равенство, а сега някои дами се опитват да налагат мнението си“, защити тезата си 31-годишната Клои, която на 8 юни тази години вдигна сватба в Португалия със защитника Суиндън Грант Хол, от когото има дъщеря Исла, на 4 г., и син Хъдсън (2).

Именно заради обтегнатите отношения между двете сестри Клои направи радикална промяна за венчавката и отхвърли Лорин като своя шаферка.

В края на миналата година напористата англичанка роди второто си дете от национала – дъщеря Кинара. Няколко месеца по-късно пък той стана баща за шести път. Този път майка е законната му съпруга и негова ученическа любов Ани. Брюнетката го дари с четвърто момче.

„Кайл мълчи и остави двете жени да се нахвърлят една върху друга, но раждането на дете е споделена отговорност. Лорин и Кайл са възрастни, направили са своите избори и трябва да поемат отговорност“, каза още Клои, след като именно тя запозна сестра си с футболиста.