0

П опзвездата Шакира посрещна първата си нова година от 2011-а насам без Жерар Пике. Двамата се разделиха в началото на май заради изневяра на футболиста и явно колумбийката още не може да преглътне обидата.

Това става ясно от лютото й обръщение по адрес на Пике (35) в Инстаграм. „Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето има ръце на хирург“, започва посланието на Шакира.

По-нататък тя пише: „Дори и някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме в хората. Когато се сблъскате с презрение, не забравяйте колко струвате. Защото има повече добри хора, отколкото лоши. Повече хора таят емпатия вместо безразличие. Тези, които си тръгват, са по-малко от много, които остават до нас“.

45-годишната изпълнителка изрази убеждението си, че болката може да стимулира развитието ни. “Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни, и ни правят по-човечни. Така че дори когато страдаме от сърдечна болка, да продължим да обичаме”.

Думите трогнаха 78-те й милиона последователи в социалната мрежа, където своята подкрепа към Шакира показа и половинката на Лео Меси - Антонела.

В същото време медиите в Испания съобщиха, че певицата се е отказала засега да се мести в Маями. Заради огромния интерес към нея и синовете й Милан и Саша тя беше решила да напусне Барселона в началото на февруари. В клиника в града обаче се намира болният й 91-годишен баща Уилям Мебарак, за когото било опасно да се транспортира зад Океана. Освен това Шакира не искала децата да започват в ново училище в средата на годината. Така че след коледната ваканция в Дубай тримата са се прибрали в семейния дом в каталунската столица.