0

Ч етирикратната световна и европейска шампионка по синхронно плуване Евгения Щефан си намери интересно амплоа след края на кариерата в басейна.

В Инстаграм, където има 392 000 последователи, рускинята се описва като „мотиватор и дипломиран сексолог“.

Родената в Казан през 1994 г. състезателка беше централна фигура в светския живот в Москва и дори участва в риалити предаването „Дом-2“, но после прехвърли дейността си в Дубай. Там тя учи клиентките си как да разкриват своята сексуална енергия, как да правят еротични масажи и да привличат парите, както и скъпи подаръци от мъжете. Преди няколко години Женя се похвали в социалните мрежи, че получила мерцедес Е200 купе за рождения си ден.

Щефан, която окачи преждевременно банския заради контузия, обаче си навлече и проблеми в Обединените арабски емирства. Тя беше заплашена от депортиране, защото организирала момински партита със сексиграчки. Въпросните партита, организирани от новата Наталия Кобилкина, не са скъпи - 25 000 рубли, или около 600 лева.

Сред другите услуги, които Евгения предлага, са сценарии за еротични нощи, където подробно описва как клиентките й могат да организират празник за любимия си мъж – с точните думи и атрибути. Стройната плувкиня напомни, че силният пол е лесен за манипулиране, защото залага на въображението си. „Наскоро разиграх цяла сценка пред човек, с когото се запознах пред ресторант. Изпълних ролята на невинна овчица и го убедих, че съм девствена, че ме е страх и ме боли. Как ви се струва такъв сценарий“, попита последователките си изобретателната Женя.