0

Н якога бе крал на света, а сега е отрепка. Това е бишият футболист Иван Кавиедес. Нападателят, който е играл в Испания за Валядолид и Селта, беше арестуван в град Тена в родината си, след като участва в нападение срещу четирима в заведение за бързо хранене.

Кавиедес, който е на 46 години, но до преди 3 играеше още футбол, оказал съпротива при ареста. Той обаче обвини органите на реда, че са превишили правомощията си, след като един от тях му пръснал лютив газ в лицето. 

Във видео, споделено от Ídolo TV, което стана вирусно в Еквадор, Кавиедес може да се види с белезници, бос и в очевидно нетрезво състояние. Той бе освободен от килията, но трябваше да престои 3 дни в клиника за зависими преди цялата страна да се застъпи за него.

„Искаме да изразим пълната си подкрепа за еквадорската футболна легенда Иван Кавиедес“, обяви Синдикатът на футболистите в Еквадор. Иначе футболистът, който бе голмайстор номер в света за 1998, е известен като Осеменителя. Причината затова е плодовитостта му. Иван има 9 доказани деца от 9 различни жени.