0

Eдрогърда американска моделка и гаджето й избраха да правят секс пред стадиона, вместо да гледат скучен мач. Скандалната случка се разиграла на 8 октомври по време на двубоя между Аризона Кардиналс и Синсинати Бенгалс от НФЛ, като влюбените почти били спипани на „местопрестъплението“.

Главен герой в куриозната ситуация била моделката Кейли Килиън, която натрупа близо 450 000 последователи в Инстаграм благодарение на безбройните снимки, показващи пищните й форми. Тъй като любимият отбор на Кейли и приятеля й Коуди Нелсън (29) паднал с 20:34, а и бил в лоша серия, двамата решили да оправят настроението си, като се позабавляват малко в своя Форд Бронко на паркинга.

„Аз съм много по-смела от Коуди, така че идеята беше моя – разказа Кейли пред NudePR.com. - Кардиналите губеха и аз се чувствах дръзка. Правили сме секс на всякакви странни и прекрасни места, така че паркингът на стадиона изглеждаше като добро място за попълване на списъка ни“.

Разкрепостените гаджета твърдят, че им се е наложило да затаят дъх, когато охранител минал покрай автомобила им с количка за голф, но за щастие не ги хванал в крачка. Кейли добави и следните пикантни подробности: „Сигурно всичко продължи само около 10 минути, защото беше толкова рисковано, имаше полиция и охрана наоколо. Сексът беше невероятен и тръпката да те хванат го направи още по-вълнуващ“.

С Коуди се преместили в Глендейл, Аризона, едва преди два месеца, след като известно време обикаляли Европа с каравана. „Веднага обаче приехме Кардиналите като наш отбор – увери красавицата. - За първи път бяхме толкова близо до това да ни хванат, макар че настина сме правили секс по целия свят – в тоалетни на летище, в барове. Дори паднахме и се изцапахме по време на поход. Винаги има риск, когато си разменяме ласки на публично място, но точно това ни харесва. Определено ще продължим в този дух, защото обичаме секса“.